Speciaal amusement

Vulcania viert 20 jaar ontdekkingstocht!

Le parc Vulcania fête ses 20 ans en 2022 ! Découvrez le programme des animations spéciales anniversaire !
Vind het hele seizoen 2022 een speciaal jubileumprogramma met buitenshows, nachtshows, speciale evenementen...
  • Lenteweekenden: elk weekend en op feestdagen tot 26 juni verwelkomen Matt the Explorer en professor Yapadrisk je 's ochtends in het park en proberen je in hun respectievelijke teams te rekruteren. Als het Matt niet aan argumenten ontbreekt, kan professor Yapadrisk je overtuigen met de show Expériences, c'est Show!
  • Zomervakantie: Shows staan ​​in de schijnwerpers in Vulcania met de Défis des sciences (Mission Volcans en Mission Espace) en de shows Expériences, c'est Show ! en Yapadrisk et la flamme des volcans. De nachtelijke verjaardagen van Vulcania zullen het park in vuur en vlam zetten met 12 uitzonderlijke avonden die eindigen met de prachtige Dragon Time pyrotechnische show.
  • Herfstvakantie: Om het seizoen af ​​te sluiten, biedt Vulcania twee speciale weken A la recherche des Légendes Perdues tijdens de schoolvakanties van 22 oktober tot 6 november en van 11 tot 13 november. Van jonge bezoekers van het park wordt verwacht dat ze komen om de woede van de draken te temmen, de boze Halloween-heks onder ogen te zien en zo hun drakenrijdersdiploma te behalen.

> Raadpleeg het 20-jarig jubileumprogramma