De 5 soorten attracties in het park

Vulcania heeft verschillende soorten attracties voor grote en kleine ontdekkingsreizigers, avonturiers op zoek naar sensationele attracties en onderzoekers op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Bekijk de 5 soorten attracties om uw bezoek aan Vulcania voor te bereiden, zodat iedereen het naar zijn zin heeft!

Dynamische attracties

De dynamische attracties van Vulcania, een must voor wie zin heeft in sensatie, bieden u gelegenheid om leerzame ontdekkingen te combineren met dolle pret.  Van 4D-films tot de achtbaan voor het hele gezin... aan sensatie geen gebrek!

> Bekijk al onze dynamische attracties

Films op megaschermen

Vulcania heeft twee van de indrukwekkendste schermen van Europa: een scherm van maar liefst 415 m² en een gebogen scherm met een diameter van 22 meter in het grootste planetarium van Frankrijk! Dankzij de fantastische geluidskwaliteit van deze filmschermen duikt u in een adembenemend audiovisueel avontuur.

> Bekijk al onze films op megaschermen

Attracties met onze wetenschappers

Geniet van interactieve, leerzame momenten in de attracties met gesproken uitleg in Vulcania: verken de exposities in het park met de begeleidende uitleg van onze gepassioneerde wetenschappers, of woon een gepersonaliseerde sessie bij, voor een unieke belevenis.

> Bekijk alle door onze wetenschappers begeleide attracties

Voorstellingen

Bewonder het showprogramma van het park om je ontdekkingstocht te onderstrepen met explosieve en oogverblindende shows!

> Bekijk al onze voorstellingen

Attracties voor de allerkleinsten

Vanaf 3 jaar kunnen uw kinderen genieten van allerhande spelletjes, om hun zintuigen te prikkelen en hun eerste wetenschappelijke stapjes te zetten: speelruimtes binnen en buiten, allerhande dingen om te doen...
De Cité des enfants: deze ruimte is opgezet door het Cité des sciences en compleet ontworpen voor onze kleine ontdekkingsreizigers, om kennis te maken met waterbewegingen, lichteffecten, geluiden en geuren, via allerlei experimenten.

>  Bekijk al onze attracties voor kids