FAQ - Vragen / Antwoorden

De antwoorden op een aantal regelmatig door onze klanten gestelde vragen:

 • Ik wil een datum kiezen voor een bezoek aan Vulcania.

  Op het moment dat u uw accomodatie zoekt, kunt u de datum van uw bezoek aan Vulcania opgeven. Als u niets invult wordt standaard uw aankomstdatum als datum voor het bezoek aan Vulcania genomen.
 
 • Ik wil mijn verblijfsdata wijzigen en/of van accommodatie veranderen.

  Volgens onze algemene verkoopvoorwaarden zijn onze verblijven niet-restitueerbaar en niet-inwisselbaar.
  Als u echter een annuleringsverzekering heeft afgesloten, nodigen wij u uit om te controleren of de reden van uw annulering is opgenomen in de verzekeringsvoorwaarden, die u hier kunt inzien. Als dit het geval is, gelieve ons uw annulering telefonisch op 04 73 19 70 00 of per e-mail op sejour@vulcania.com te melden, zodat we u de annuleringsfactuur kunnen sturen die zal worden bijgevoegd bij uw claimverklaring op de Chapka Website van de verzekering.
 
 • Ik weet niet wat er in mijn formule is inbegrepen.

  De formule omvat de hotelovernachtiging(en) voor de gekozen periode, ontbijt voor de hele periode en het hele gezin, de entreetickets voor 1 dag Vulcania voor alle in de formule opgenomen personen. Optioneel: annuleringsverzekering, te kiezen op het moment dat u uw reservering plaatst.
 
 • Ik weet niet wat een beveiligde 3D Secure betaling inhoudt.

  Het 3D Secure-systeem wordt door banken en webwinkels  gebruikt om online-aankopen te beveiligen. Met 3D-Secure moet u extra gegevens opgeven om uw betaling te valideren.
  U voert altijd uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code in. U wordt dan doorverwezen naar de website van uw bank die u vraagt om aanvullende gegevens om uw betaling af te ronden.
  Zonder deze aanvullende gegevens (die per SMS, e-mail of via een andere, bankspecifieke methode wordt verstuurd) wordt uw betaling geweigerd.
  Neem contact op met uw bank om te weten te komen hoe u zich kunt authenticeren. U keert vervolgens terug naar de betalingsbevestigingspagina en ontvangt de bevestigingsmails van uw bestelling.
 
 • Ik wil graag weten op welke manieren ik mijn verblijf kan betalen.

  U betaalt uw vakantieformule tijdens de onlinereservering; dit is alleen mogelijk met creditcard (creditcard, Visa en mastercard).

   

 • Het lukt mij niet om mijn verblijf te betalen.

  Neem contact op met uw bank om de redenen voor de weigering te achterhalen of om te weten te komen hoe u met het 3D-secure systeem kunt betalen. Zonder validering van de betaling door uw bank wordt uw verblijf na 30 min. geannuleerd. U kunt dus na 30 minuten een nieuwe onlinereservering plaatsen.
 
 • Ik heb geen bevestiging ontvangen voor de reservering van mijn formule.

  Controleer of de bevestiging in uw junkmail terecht is gekomen. Neem als dat niet het geval is per e-mail contact op met onze klantenservice, om te controleren of uw e-mailadres correct is ingevoerd.
 
 • Ik heb een factuur nodig.

  U ontvangt uw factuur automatisch per e-mail, samen met de reserveringsbevestiging.
 
 • Ik wil graag contact opnemen met een adviseur.

  U kunt per e-mail contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag.
 
 • Ik heb de documenten met betrekking tot mijn annuleringsverzekering niet ontvangen.

  U ontvangt deze verzekeringsdocumenten per e-mail, binnen 15 dagen na uw reservering. Op deze pagina vindt u meer informatie over de annuleringsverzekering.
 
 • Ik wil graag over 2 dagen komen en het lukt mij niet om te reserveren.

  Alle accommodatiemogelijkheden van onze partners zijn binnen minimaal 48 uur beschikbaar, zodat de accommodatieverstrekkers uw reservering optimaal kunnen verwerken. Om zeker te zijn dat er overnachtingsmogelijkheden beschikbaar zijn, raden wij aan om uw verblijf op zijn laatst 2 dagen voor uw aankomst in Auvergne te plannen.